Skip to content Skip to footer

Over Gipro Parasols
Meedenken in maatwerk parasol oplossingen

 

Van concept tot uitvoering, van kleine tot grote projecten: wij bieden op maat gemaakte parasols en ontwikkelingsmogelijkheden.

Sinds de oprichting in 2006 heeft Gipro Parasols zich gespecialiseerd in alle soorten parasols. Inmiddels, vele jaren later, hebben we een solide reputatie opgebouwd bij onze klanten als dé experts in parasols.

Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren we u graag over de belangrijkste aspecten bij de aanschaf van een parasol, zoals de ideale plaatsing en de juiste accessoires. Als een zonnescherm niet mogelijk is, bieden wij met de Prostor P6 Duo een effectieve oplossing voor schaduw op de gewenste locatie.

Kortom, wij leveren de perfecte zonwering. Heeft u hulp nodig? Wij staan klaar om u te ondersteunen, ook bij de installatie van een grondanker.

Marco Gielissen

Centrale ligging

Door onze centrale ligging nabij de Belgische en Duitse grens bent u snel in Sittard (Buchten).

Showtuin

Ruime buitenshowtuin (advies op afspraak).

In onze ruime buitenshowtuin kunt u alle parasols uitgebreid testen, waaronder het bedieningsgemak. De showtuin is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis of op locatie vrijblijvend advies te geven. Onze showtuin is rolstoeltoegankelijk en biedt gratis parkeergelegenheid.

Parasolmodellen voor in uw tuin, balkon, dakterras of op een horeca terras

Grote parasols zijn momenteel zeer populair. Zowel Solero als Prostor bieden robuuste parasols met dikwandige constructies en kleurvaste doeken. Of u nu kiest voor een vrijstaande parasol met middenmast of een zwevende variant, beide zijn beschikbaar in diverse afmetingen en vormen, en zijn uitstekend bestand tegen wind. Daarnaast bieden wij muurparasols in verschillende doekmaten en -vormen, waarvan sommige modellen draaibaar zijn.

Maatwerk parasols

Maatwerk parasols zijn beschikbaar bij afname van meerdere stuks. Informeer naar de mogelijkheden.

Snelle levering

Solero parasols worden binnen enkele dagen geleverd, terwijl Prostor parasols een iets langere levertijd hebben. Neem gerust contact met ons op via e-mail voor de actuele beschikbaarheid.

Aanpassingen en toebehoren

Het is mogelijk om parasoldoeken te bedrukken, parasols te koppelen en ze te voorzien van een regengoot, verwarming of verlichting. Bij elk parasolmodel in ons overzicht vindt u een lijst met bijpassende accessoires.

Zakelijke, particulieren en zorgcentra weten de weg al lang naar ons te vinden.

Voor elke doelgroep hebben we wel een oplossing.

Maak kennis met Gipro Parasols: